KaleviKannus Kun olen hävinnyt, tiedän kenen puolesta ja ketä vastaa olen taistellut. Ernest Heminqway

Kysymys 19.

  • Rudolf Hess
    Rudolf Hess

Miksi Rudolf H e s s  lensi yksin 10.5.1941 Skotlantiin? 

Miksi Hess vangittiin Churchillin toimesta ja hänen mukaansa ottamat asiakirjat julistettiin salaisiksi vuoteen 2017 asti?

Miksi Hessiä pidettiin eristettynä omaisistaan ja ulkomaailmasta vuoteen 1946 ja tuomittiin Nurnbergissä lopulta elinikäiseen vankeuteen? Maailman yleisen mielipiteen vaatiessa yli 40 vuotta kärsineen vanhuksen vapauttamista, hänet v.1987 äkkiä vankitiloissaan raa´asti murhataan (CIA + M15) Englantilaisten suorittaman tutkimuksen mukaan Hess oli tehnyt itsemurhan!

Miksi juuri vapauttamistaan odottava vanki olisi tehnyt itsemurhan?

Vai oliko hän vieläkin vaarallinen voittajien luomalle ”totuudelle”, jota nämä yhä vieläkin levittävät maailmalle? Huom. Hessin henkilökohtaisen hoitajan Abdallah Melaouhi´n  todistukset!

Rudof Hess'n muistiosta Erkki Hautamäen "Suomi myrskyn silmässä" II-osan käsikirjoituksesta skannattu:

../..

... ja sen imperiumille huomattavasti vaarallisempi vastustaja. (kuin Saksa/kirj.) 

Englannissa 6.9.1941  Rudolf H e s s

Lähteet: Erich  K e r n: "Werheimlichte Dokumente" (Salatut dokumentit) FZ . Verlag, Nunchen, 1999/siv. 232 - 235.

Monet aikalaisemme luulevat tänään elävänsä parhaan tiedonvälityksen yhteiskunnassa. Heidän hämmästyksensä onkin suuri havaitessaan salattujen dokumenttien olemassaolon. Kuka olisikaantietoinen, että voittajat takavarikoivat 1945 valtavat määrät saksalaisia asiakirjoja, joista vain pieni murto-osa, useimmiten ennakkoon "muokattuna", on  asetettu tutkijoiden käytettäväksi. Myöskin massoittain voittajien asiakirjoja on yhä lukkojen takana. Tunnetuin esimerkki lienevät edellä osittain esitelty Rudolf Hess'n  asiakirjat, joita säilytetään brittiläisen kassakaapin lukkonumeron takana aina vuoteen 2017 asti, (= 76  vuotta). Tässä on nyt tilaisuus tutustua Hess-n omaan 6.9.1941 kirjoittamaan muistioon Englannin sodanaikaiselle varusteluministerille Lordi Beaverbrookille tehtävästään rauhan saamiseksi Eurooppaa ennen kuin oli myöhäistä.

Erkki Hautamäki.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Johan Lom

Veikkaan, ettei salaisia asiakirjoja avata vielä 2017, sillä voittajavaltojen luoma totuus toisesta maailmansodasta on edelleenkin tabu aihe. Aikoinaan vuosi 2017 tuntui olevan ikuisuuden takana, mutta tässä se on nyt yhtäkkiä käsillä.

P.S. tuossa kuvassa Rudolf Hess on aivan Mauno Koiviston näköinen silloin, kun hän oli samassa iässä.

Käyttäjän KaleviKannus kuva
Kalevi Kannus

Erkki Hautamäen “Suomi myrskyn silmässä” II-osan käsikirjoituksesta:

Tapaus Rudolf Hess – Olisiko 2.maailmansota vielä voitu estää?

- Sotilaspoliittisen tilanteen kehitysnäkymät 40-luvulle tultaessa Euroopassa. – Saksa poistanut 1940 – 1941 ennalta ehkäisevin sotatoimin saartorintamat N, M, ja S. – jäljellä Neuvostoliitto ( = rintama E ). – Saksa tekee useita rauhanehdotuksia mm.23.6.1940 I-osa s. 196, 19.7.1940 s.197 valtiopäiväpuhe, – R. Hess´in ”rauhanlento” Englantiin 10.5.1941.

- Hess`ìn lähettäminen oli Hitlerin viimeisiä epätoivoisia rauhanesityksiä saada Englanti sanoutumaan irti Neuvostoliiton pian länteen suuntautuvasta hyökkäyksestä, joka uhkasi bolshevisoinnilla koko Eurooppaa. Hess kuitenkin vangittiin ja hänen mukanaan tuomansa Länsivaltojen sotahakuisuuden paljastavat asiakirjat takavarikoitiin ja julistettiin salassa pidettäväksi v.2017 asti. = 76 vuotta, mikäli salassapitoa ei jatketa vielä mahd. 50 vuotta!) Nürnbergissä 1945 Hess ”poistettiin” elinikäis-tuomiolla maailman silmistä.

. Vuosikymmenien jälkeen heräsi kuitenkin voimakas yleinen mielipide, joka vaati 1987 Spandaun vankilassa jo 43 vuotta istuneen sairaalloisen yli 93 vuotiaan vanhuksen vapauttamista, mikä olisi todennäköisesti kaikessa hiljaisuudessa onnistunutkin. (NL suostui) Tämä uutinen valitettavasti tiesi Hess`in omin sanoin hänen kuolemaansa, sillä mahdollinen vapautus (26.4.-87) herätti sekä USA:n että Englannin( SSO ,CIA / SI6, ja SO1 ) salaiset tiedustelupalvelut ja sai maittensa tuolloiset johtajat, (R. Reagan, M. Thatser ), sallimaan avuttoman vanhuksen raakalaismaisen murhan. Kaikki tämä pelosta, että vanhus saattaisi sittenkin muistaa ja pystyä kertomaan ” vapaudessaan” totuuden maailmansodan todellisista suunnittelijoista ja toteuttajista.(”Suomi myrskyn silmässä”/ Osa I, ss.187- 189, huomautus I. Abdullah M e l a o u h i: ”Ich sah seinen Mördern in die Augen ” (Näin hänen murhaajansa silmästä silmään ” / 2010.) Englantilaisen sotilaskomission ( ! )suorittaman ” tutkimuksen” mukaan vanhus oli tehnyt itsemurhan ja tapaus olisi näin loppuun käsitelty. Samanlaiseen oikeudettomaan ja vääristeltyyn oikeusprosessiin, jossa rikolliset i t s e toimivat tutkijoina ja tuomareina tapahtumien salatussa selvittelyssä, nämä käyttävät manipuloitua ja kontrolloitua mediaa informointiinsa julkisuudelle, joka saa tyytyä ”valtion turvallisuuden nimikkeellä” nopeasti poistettuun ja pian unohdettuun tapaukseen.

Kiusalliset todistajat vaimennetaan uhkaamalla, tai suurella rahalla, useimmiten kuitenkin murhaamalla ko .henkilö ”onnettomuudessa”, joka jää tosin selvittämättä. Tähän valheeseen ja salaamiseen olemme erikoisesti suurvaltojen suhteen saaneet tottua jatkuvasti, – tänäänkin.( Muutama esimerkki; presidentti J. Kennedyn murha, R.Hessin murha, WTC-tornien räjäytys, monet toimittajat Venäjällä mm.Anna Politkovskaja, Kerrostalojen räjäytys Moskovan lähiössä, Katynin joukkomurhat –tunnustettu?, agentti Litvinovin murha /Lontoo, Osama bin Laden/CIA, hyökkäys Irakiin / Bush jr. , Oslon räjäytysisku / Breivik /2011,

Rudolf Hess`in esittämä Saksan rauhansuunnitelma.

Erikoisen valaiseva ja aikaansa liittyvä dokumentti on käytettävissämme jo ennen vuotta 2017. Hess neuvotteli ennen lentoaan sekä Hitlerin että Moskovasta kiireesti Berliiniin lentäneen Martin Bormanin (itä-alueiden johtaja) kanssa vielä 9-10.5. 1941.

Kysymys oli asiakirjoista ja Hitlerin hyväksymistä neuvottelu valtuuksista, jotka Hess saisi mukaansa ja niihin perustuvasta Saksan rauhantarjouksesta. Jouduttuaan kuitenkin yllättäen vangituksi (järjestetty ansa / Churchill.) ja samalla eristetyksi mukanaan tuomista asiakirjoista, suostuu Hess kuitenkin internointi vankeudessaan pyynnöstä kirjoittamaan lyhyen muistion rauhantarjouksen pääkohdista 9.9.1941 Englannin silloiselle sotavarusteministerille Lordi William B e a v e r b r o o k i l l e.

Mikä oli Lordi W.B:n pyynnön motiivi ja käyttötarkoitus? (Huomaa ajankohta; saksalaiset ovat jo lähestymässä itä-rintamalla Moskovaa ja luoteessa Leningradia)

Lähde: Erich K e r n : ”Verheimlichte Dokumente” / FZ-Verlag, München 1999, s. 232-235.

Olli Pusa

Monet seikat viittaavat siihen, että Neuvostoliitto valmisteli hyökkäystä länteen 1941. Puolan jakohan ei millään tavalla lisännyt Neuvostoliiton turvallisuutta, vaikka sellaista usein väitetään, päinvastoin. Sehän loi Saksalle ja Neuvostoliitolle yhteisen rajan, joka mahdollisti Saksan yllätyshyökkäyksen. Ei tarvinnut käyttää viikkoja Puolassa rämpimiseen. Toisaalta sama raja mahdollisti Neuvostoliitolle myös yllätyshyökkäyksen länteen.

Jos tämä oli Saksan tiedossa, kuten voi olettaa, mitä Saksan johto tällaisessa tilanteessa voisi tehdä? Oli uhkana joutuminen kahden rintaman sotaan ja jos Saksassa oltiin varmoja Neuvostoliiton hyökkäyksestä, jotakin oli pakko tehdä.

Siinä valossa tuollainen epätoivoinen rauhanyritys olisi ollut kohtalaisen mahdollinen. Asian olisi kuvitellut voitavan hoitaa muunalaisiakin kanavia, mutta Hitler ei ehkä halunnut myöntää, että Saksa halusi rauhaa. Siksi omituinen ratkaisumalli ja sen uskottavuus edellytti erittäin korkea-arvoista henkilöä. Kun ei Hitler itse, niin sitten varamies. Mahdollisessa rauhanehdotuksessa Hitler varmaan joutui lupaamaan paljon, esimerkiksi vetäytymistä vallotetuilta alueila lännessä.

Kun projekti ei onnistunut, Hess leimattiin luopioksi. Neuvostoliiton mahdolliseen hyökkäykseen Saksan piti reagoida jotenkin. Ja olisi Hitler hyökännyt itään joka tapauksessa.

Markku Kanniainen

Hessin tarina on helvetin surullinen ja miehen kuolema saa vereni vieläkin kiehumaan - aivan uskomatonta toimintaa liittoutuneilta vangita rauhaan pyrkivä vieraan vallan edustaja vuosikymmeniksi ja sitten vielä (hyvin luultavasti) murhata hänet. Saa nähdä tuleeko totuus toisesta maailmansodasta historiankirjoihin vielä minun elinaikanani.

Jaakko Anttila

Missä näitä tynnyrissä kasvaneita sikiää?

Rudolf Hess osallistui vuonna 1923 Hitlerin epäonnistuneeseen vallankaappausyritykseen ja joutui vankilaan. Siellä hän auttoi Hitleriä Mein Kampfin (Taisteluni) kirjoittamisessa. Mein Kampf oli sodanjulistus vasemmistopuolueille, sodanjulistus juutalalaisille ja Mein Kampf -kirjassaan Hitler hahmotteli sen, että Saksa valtaa elintilaa (Lebensraum) idästä ja tuhoaa slaavit (ali-ihmiset).

Vapauduttuaan Rudolf Hess toimi Hitlerin yksityissihteerinä ja sai SS-kenraalin arvon vuonna 1932. Vuonna 1933 Hessistä tuli salkuton valtakunnanministeri ja 21. huhtikuuta 1933 Hitler nimitti Rudolf Hessin kakkosmiehekseen kansallissosialistisessa puolueessa. Hess tultiin myöhemmin tuntemaan ”Johtajan seuraajana”. Toisen maailmansodan syttymispäivänä 1. syyskuuta 1939 Hitler nimitti puheessaan valtiopäiville Hessin seuraajakseen, mikäli hänelle sattuisi jotakin ”taistelussa”.

SS-järjestö saa vereni kiehumaan. SS-järjestö vastasi yhdessä Gestapon (salainen valtionpoliisi) kanssa Saksan valloittamien maiden vastarintaliikkeiden vainoamisesta ja vastarintamiesten vangitsemisesta ja teloittamisesta. SS-järjestön tunnus oli Totenkopf (pääkallo).

SS-järjestö vastasi satojen keskitysleirien ja kymmenien tuhoamisleirien johtamisesta ja toiminnasta. Kommunistit ja sosialistit suljettiin sadoille keskitysleireille ja kuusi miljoonaa juutalaista tuhottiin Saksan vuonna 1943 rakentamilla tuhoamisleireillä.

55 SS-kenraalia kokoontui syksyllä 1942 Wannseen konferensiin, jossa SS-kenraali Reinhard Heydrich piti alustuksen "lopullisesta ratkaisusta". Kun yksi SS-kenraali kysyi, riittävätkö aseet ja ammukset miljoonien juutalaisten tuhoamiseen, Heydrich vastasi ylimielisesti: "Ensi vuodesta lähtien meillä on käytössämme paljon tehokkaammat keinot". Niillä Heydrich tarkoitti lakkautetun Puolan valtion ja Ukrainan alueelle rakennettavia tuhoamisleirejä.

Ennen tuhoamisleirien rakentamista SS-järjestö johti Einsatztruppen-osastojen toimia eli Itä-Euroopan juutalaisten ampumista joukkoteloituksissa.

Auschwitzin johtavia SS-upseereja koskevat syytteet olivat valmiina jo vuonna 1957, mutta kaksivuotinen oikeudenkäynti Auschwitzin 22 johtavaa SS-upseeria vastaan käynnistyi vasta sen jälkeen, kun Konrad Adenauer oli eronnut liittokanslerin virasta vuonna 1963.

Syytetyistä 17 tuomittiin eripituisiin vankeusrangaistuksiin, mukaan luettuna Romanian Siebenbürgenin alueelta kotoisin ollut SS-upseeri, joka kahden vuoden ajan seisoi Auschwitzin asemalaiturin päässä määräämässä, kuka menee oikealle, kuka vasemmalle, kuka pakkotyöhön, kuka kaasukammioon ja polttouuniin.

Käyttäjän KaleviKannus kuva
Kalevi Kannus

Arvoisa Herra Maisteri Jouko Anttila kommentoi jälleen kuin "tynnyrin suusta"...

Kysymyshän on mm.: Miksi Rudolf H e s s lensi yksin 10.5.1941 Skotlantiin?

Miksi Hess vangittiin Churchillin toimesta ja hänen mukaansa ottamat asiakirjat julistettiin salaisiksi vuoteen 2017 asti?

Miksi Hessiä pidettiin eristettynä omaisistaan ja ulkomaailmasta vuoteen 1946 ja tuomittiin Nurnbergissä lopulta elinikäiseen vankeuteen?

Tynnörinsä kullakin, näköjään... Olen syvästi pahoillani siitä, että kysymyssarja on keittänyt veretkin kiehumispisteeseen.

Käyttäjän KaleviKannus kuva
Kalevi Kannus

S-postia Jouni Jokela, Schweiz:

* Koska uskoi järkevänä ja loogisena miehenä että kykeni sopimaan rauhan Churchillin kanssa. Hän oli Hitlerin mukaan niin ”jääräpäinen” että Hitler antoi hänen vielä kerran yrittää. Hess ei kai voinut uskoa ”suureen peliin” ja siihen että oikeasti niin pahoja ihmisä voi olla että miljoonien kuolema ei merkitse mitään.

Miksi Hess vangittiin Churchillin ...
* Koska ne osoittavat Churchillin halunneen sotaa hinnalla millä hyvänsä.

Miksi Hessiä pidettiin eristettynä ...
* Koska se olisi yhteisesti sovitun maailman historian toisen näköiseksi.

Maailman yleisen mielipiteen vaatiessa yli 40 ...
* Heh, ei se ”yleinen mielipide” muuttunut. Venäläiset vain ryyppäsivät neuvostoliiton nurin, ja Gorbatschov taisi päästä vahingossa valtaan eikä enää näytellytkään sovittuja repliikkejä, jonka jälkeen ainoaksi vaihtoehdoksi jäikin sitten Hessin murhaaminen. Löysin aiheesta pari mielenkiintoista videota. Koska linkit näkyy katkeilevan koko ajan niin copy pastetkaa Youtuben hakukenttään ” Geheimakte Rudolf Hess - Die Wahrheit” Buch von Martin Allen, "Churchills Friedensfalle"
Englanniksi asian voi lukea esim. täältä;
http://www.ihr.org/jhr/v13/v13n1p24_Hess.html

Miksi juuri vapauttamistaan odottava vanki ...
* Niinpä!

Toimituksen poiminnat